Foto: David Hårseth

Man hittad mördad vid Hells Angels lokal i Karlstad

En man hittades på tisdagskvällen död i anslutning till Hells Angels lokal vid Sjöstad i Karlstad.

Ett förbipasserande par såg hur några personer släpade på en livlös kropp och larmade då polisen. Man skickade snabbt ut flera polispatruller till adressen då man känner till att mc-klubben håller till där.

När polispatrullerna anlände strax efter klockan 18.30 på tisdagskvällen började man spåra med en hund och påträffade då en livlös man på gårdsplanen. Man påbörjade livräddningsförsök men mannen var redan avliden. Området spärrades snabbt av och tidigt på onsdagsmorgonen var området fortfarande avspärrat då man inväntade tekniker.

Polisen var till en början mycket förtegen om händelsen och ville inte gå ut med några uppgifter mer än att ett grovt brott begåtts. Senare under onsdagen gick man ut med att en man i 50- års åldern hittades mördad i anslutning till lokalen på tisdagskvällen.

Mannen skall enligt polisen vara en mångårig medlem av Hells Angels. Och enligt uppgifter skall mannen ha slagits ihjäl med en kofot.

Vad som ligger bakom mordet är ännu oklart men polisen menar att man är ganska säker på vad som har hänt. Man har i nuläget ingen gripen för mordet.

Tekniker och polishundar på plats

Under onsdagen arbetade flera polispatruller fortfarande kvar på platsen. Bland annat tillkallades flera hundpatruller och tekniker för att göra en brottsplatsundersökning. Hundarna spårade runt i området i jakten på eventuella bevis.

David Hårseth
David Hårseth
054-19 00 00
david@varmland24.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*